Marturii

1.
Gheorghe Nyul, 70ani, pensionar, locuieşte la Szilasliget.


Am tensiunea mare de 15ani si diabet de 5ani.
Fiindca stiam ca aportul suplimentar de oxigen este benefic sanatatii, am consumat si inainte apa cu oxigen distribuite in sticle de PET. Cu toate ca erau foarte scumpe - unele peste 1000Ft - n-am simtit nici un efect benefic.
Sifonul cu oxigen il folosesc si consum de 3 saptamani, aproximativ 2 litri/zi. In a doua saptamana am observat ca tensiunea masurata a scazut, la fel si pulsul. M-am consultat cu doctorul, care m-a sfatuit, sa scad numarul medicamentelor de tensiune si sa-mi masor tensiunea de 2 ori/zi. Acuma, in fiecare a doua zi i-au jumatate de tableta pentru tensiune, iar valoric am tensiunea 120-130/80. Mi s-a imbunatatit si rezistenta.
Sambata trecuta am fost cu colegii de clasa al nepotului la o plimbare prin Budapesta.
Am vizitat si Bazilica Sfantu Stefan, unde am urcat si in turnul cupolei. Altadata cu 2-3 opriri urcam in turn, dar acum mai lent ca copiii, fara oprire. Sunt mandru de aceasta performanta, si stiu ca datorez acest lucru sifonului cu oxigen. Astept cu nerabdare, ce se intampla cu diabetul datorita apei din sifonul cu oxigen, dar stiu ca acesta este un proces indelungat. Si inca odata:
RECOMAND PENTRU TOATA LUMEA, sa consume mult apa ieftina, produsa cu sifonul de oxigen.2.

Cand am luat cunostinta (de la o persoana necunoscuta), de existenta aparatului pentru apa imbogatita cu oxigen, am inceput sa caut pe internet, pentru ce afectiuni se poate folosi apa imbogatita cu oxigen. Am gasit, ca este recomandata pentru toata lumea ( min. 1 litru/zi). Dupa aceea, am participat la o prezentatie live. Atunci, m-am gandit sa-l incerc pentru pastrarea/intretinerea sanatatii mele si a familiei. O experienţa ce am observat, consumand apa imbogatita cu oxigen in decurs de 4 saptamani (1litru/zi), fara a schimba modul de viata (deloc sanatoasa), am reusit sa slabesc 2kg. Sunt deosebit de bucuroasa de acest lucru, fiindca ma simt mai bine, plina de energie. Vă recomand sa consumati zilnic, apa îmbogatita cu oxigen (2000mg/l).3.

Multumesc, am primit butelia. La inceput nu a functionat. Am dus butelia la un birou, unde m-au zis, ca era foarte plin, peste masura, exact 1litru trebuie introdus. De atunci totul este bine. Beau cu succes. Din pacate, inca mai respir greu, dar ma simt tot mai bine. Valoarea diabetul de mult ori scade sub 9, sunt zile când e chiar in jurul valorii de 5-6. Cred ca acest lucru se datoreaza consumului de apa cu oxigen.4.

Sunt Dan si am cumparat aparatul cu oarecare scepticism, dar dupa o luna de cand beau aceasta apa cu oxigen, va pot spune ca merita.

Datorita problemelor si necazurilor acumulate, m-am ales cu un sistem nervos slabit, asa incat somnul nu-mi mai conferea odihna necesara in 8 ore, asa ca de obicei ma sculam din pat pe la 9-10 iar altadata chiar 11.

Inca dupa primele zile, am observat ca primesc mai multa energie iar acuma la ora 6 dimineata sunt in picioare, odihnit si cu chef de viata si de lucru.

Acele 3-4 ore care le pierdeam cu somnul prelungit, acuma au devenit ore productive si castigate.

Inca un lucru remarcabil este ca nu mai simt nevoia sa dorm dupa amiaza...ma simt plin de viata si energie.

Am gasit si o metoda prin care nu pierd nimic din concentratia de oxigen si beau cu paiul direct din orificiul de evacuare a aparatului.

Personal consider ca aceast aparat ar trebui sa fie prima investitie de urgenta in fiecare casa.

Acuma stiu ca cea mai inteleapta investitie pe care trebuie sa o fac, este in sanatate, acuma cand mai am ce intretine si nu cand e prea tarziu cand cheltuielile sunt mult mai mari si de multe ori degeaba

COMANDATI ACEST PRODUS!
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one