Ajutor pentru sportivi

Atenţie: începe o lume nouă pentru sportivi!
Să vedem ce se întâmplă cu organismul nostru dacă îl supunem la efort fizic sporit.
Oxigenul din organism se asimilează foarte repede dar pentru menţinerea rezultatelor este nevoie de mai multă energie. Absenţa oxigenului din sânge determină organismul să producă energie printr-un mecanism anaerob. Faza anaerobă - este un proces de furnizare a energiei chimice necesară contracţiei musculare prin descompunerea glucozei în absenţa oxigenului, până la acid lactic ca produs final si cu eliberare de energie. Acidul lactic este substanţa produsă în musculatură în urma efortului fizic,(în absenţa oxigenului), responsabil de febra musculară. Acidul lactic se descompune
la nivelul ficatului, proces care necesită oxigen, iar aportul de oxigen al ficatului poate fi crescut de la 8% la 43% prin consumarea apei îmbunătăţită cu oxigen.

Dacă aportul de oxigen al organismului creşte, atunci următoarele modificări apar în timpul efectuării efortului fizic:

I. Creşte performanţa
II. Febra musculară este mai redusă,sau chiar inexistentă.
III. Refacerea funcţionării normale a organismului în urma efortului fizic, prin
consumarea unui pahar cu apă îmbunătăţită cu oxigen, se face în 20 de minute
în loc de 2 ore!

Acum pune-ţi următoarea întrebare?

Ce vor face toate cluburile sportive, când vor afla despre aceasta apă îmbunătăţită cu oxigen şi efectele ei rapide? Cu siguranţă o vor solicita! De la cine ? De la tine !(dacă nu vei ţine secret această informaţie)

Şi ce crezi, când vor simţii efectele rapide ale apei îmbunătăţită cu oxigen, câţi sportivi îşi vor cumpăra un aparat şi după aceea în mod consecutiv patroanele de oxigen?
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one