Oxigenarea corpului

Cum creşte aportul de oxigen al organismului această apă îmbunătăţită cu oxigen?
Acum, urmează puţină biologie: Oxigenul din sânge nu este apa din sânge (oxigenul abia se dizolvă în apă) ci hemoglobina. Hemoglobina este o proteină şi conţine un atom de fier care fixează oxigenul. În condiţii sănătoase sângele foloseşte 98-99% din capacitatea sa de transport de oxigen. În realitate însă, în special la fumători,această capacitate se reduce la 90-92%!

Cu apa îmbunătăţită cu oxigen, stomacul poate oxigena sângele de zece ori mai
bine decât plămânii. Astfel, prin consumul regulat de apă supraoxigenată se poate restabili nivelul sănătos al aportului de oxigen în organism.

Creşterea oxigenării ţesuturilor măreşte concentraţia de oxigen din ficat. Acest lucru este important pentru că ficatul, este cel mai important organ de depozitare a oxigenului. Ficatul descompune substanţele toxice din organism, proces care necesită o cantitate suficientă de oxigen. Aportul de oxigen la nivelul ficatului, prin respiraţie este de 8% în timp ce oxigenul preluat prin stomac poate ajunge la 43%.

Acest plus de oxigen îmbunătăţeşte incredibil capacitatea de detoxifiere a ficatului,substanţele toxice se descompun mai repede şi mai eficace fără a solicita prea tare ficatul. Sunt necesare mai multe cercetări în acest domeniu dar se poate observa că efectele nocive ale unei alimentaţii dezechilibrate (ex. consum excesiv de carne) pot fi reduse considerabil.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one